Valikko


YSTÄVÄKIRJE SYYS - MARRASKUU 2018Jumalan armoa ja rauhaa, Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa, sinulle, joka esirukoilet ja tuet palvelutyötäni.

Olin kiitos rukouksessa yöllä 31.07. kahden aikoihin, kun Herran läsnäolo täytti minut. Ja Hän puhui: Kertokaa, pian täyttyy pakanain aika.
Herra milloin tämä tapahtuu?
Pian, pian, pasuunaan puhalletaan.
Jerusalem on oleva pakanain tallattavana, kunnes pakanain ajat täyttyvät. Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo kun meri ja aallot pauhaavat. Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa, sillä taivasten voimat järkkyvät. Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvessä suurella voimalla ja kirkkaudella. Luuk. 21 Hän sanoi vielä, ja kansakunnat parkuvat ja pakenevat peljätessään.
Päivällä Herra puhui miten lasimerellä on suuri määrä ihmisiä, jotka ovat pelastuneet siitä suuresta ahdistuksesta.
Ja minä näin ikään kuin lasisen meren, tulella sekoitetun, ja niiden, jotka olivat saaneet voiton pedosta ja sen kuvasta ja sen nimen luvusta, seisovan sillä lasisella merellä ja heillä oli Jumalan kanteleet. Ja he veisasivat Mooseksen virttä. Jumalan palvelijan virttä, sanoen: Suuret ja ihmeelliset ovat Sinun tekosi Herra Jumala Kaikkivaltias, vanhurskaat ja totiset ovat Sinun tiesi, Sinä kansojen Kuningas. Kuka ei pelkäisi, Herra ja ylistäisi Sinun nimeäsi. Sillä Sinä yksin olet Pyhä, sillä kaikki kansat tulevat ja kumartavat Sinua, koska Sinun vanhurskaat tuomiosi ovat julki tulleet. Ilm.15. 3-4
Minä näin ja katso oli suuri joukko, jota ei kukaan voinut lukea, kaikista kansanheimoista ja sukukunnista ja kansoista ja kielistä, ja ne seisoivat valtaistuimen edessä ja Karitsan edessä puettuina pitkiin valkeisiin vaatteisiin, ja heillä oli palmut käsissään, ja he huusivat suurella äänellä sanoen: Pelastus tulee meidän Jumalaltamme. joka valtaistuimella istuu ja Karitsalta. Ilm.7. 9-10 Raamatussa kerrotaan seitsemästä enkelistä, jotka puhaltavat pasuunaan, Ilmestyskirjassa luvuissa 8-11.
Ei tarvitse kaukaa etsiä merkkejä Raamatun Sanan toteutumisesta, sillä ne ovat kyllä meillä suomessakin nähtävissä. Kuuma polttava aurinko, kuivuus, viljapeltojen sadot tuhoutuvat, tulipalot, auringon ja salamoiden sytyttämänä. Puhumattakaan jumalattomuudesta joka rehottaa, saastaisuus, iljettävä haureellisuus, joka lisääntyy kuin kulovalkea. Monet lähtevät mukaan tähän eksytykseen, monet uskovat maallistuvat pois Jumalan Sanasta. Kun laittomuus pääsee valtaan, niin monien rakkaus kylmenee, sanotaan Sanassa.
Muistakaa ystävät, joka koetuksen kestää saa Elämän kruunun, katsokaa Häntä, joka kesti enemmän kuin kukaan voi kestää, katsokaa Häntä, joka ristiltä huusi, se on täytetty. Häntä te katsokaa.
Koska sinä olet ottanut Minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin myös Minä otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat. Minä tulen pian, pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi. Ilm.3. 10-11
Samana aamuna alkoi virrata sanoja, jotka annan sinulle.
Seurakunta temmataan vastaanottamaan, Kuningasta taivaan valtakunnassaan. Kuuluu pauhu pasuunain, kuuluu halki maailmain, nyt saapuu kuningas, nyt saapuu kuningas. Edessään polvet notkistuu, päät painuu taipuu kumartuu, edessä kunnian Kuninkaan, siellä ilovirteen yhdytään, siellä kaikki kielet tunnustaa, Hän Herra on, Hän Herra on.

Siitä kaikki tuntevat teidät Minun opetuslapsikseni, jos teillä on keskinäinen rakkaus.

Kokouksissa nähdään. Pirkko
HUOM!