Valikko


TV 7

Herra on avannut yhdeksi julistusmuodoksi kristillisen televisiokanavan TV7. Omasta vastustuksestani huolimatta se käynnistyi, ja rukoillessani nimeä ohjelmalle Herra ilmoitti hyvin selkeästi nimeksi Herätys.
Herätys tulee joka kuukauden kolmas lauantai kello 20.00 ja on tunnin mittainen, ohjelmaa uusitaan seuraavalla viikolla.
Herätysohjelma on normaalikokous, jossa on Raamatun Sanan julistusta ja henkilökohtaisia todistuksia uskoontulosta, Herran parantavasta Voimasta ja Herran tarkasta johdatuksesta. Ja siitä, miten Jumalan voimavaikutukset kohtaavat ihmisiä kotisohvalla.
Herätysohjelmat löytyvät TV7 ohjelma-arkistosta.

Herätysohjelma nauhoitetaan ympäri Suomea, erinlaisissa kokouksissa, seurakunnissa, kodeissa, nuorisoseurantaloilla. Tänä vuonna tulee kymmenen vuotta Herätys ohjelman olemassa olosta. Kiitän esirukouksesta ja tuestasi ohjelmaani. Herra on uskollisesti auttanut siinä, mitä tulee kulloinkin puhua.

Tukipyyntö, jonka sanon jokaisessa nauhoituksessa koskee vain Herätys ohjelman ulostuloa ja sen tukemista. Se ei koske kentällä tehtävää joka viikkoista evankeliumin työtäni, niinkuin monet ovat ymmätäneet. Kaikki tuki on ensiarvoisen tärkeää, että evankeliumi saa mennä eteenpäin ja tavoittaa mahdollisimman monet, Herra haluaa löytää ja pelastaa sen, mikä kadonnut on. Pyhä Henki toimii voimallisesti myös ohjelman kautta ja koskettaa ja parantaa aivan ihmeellisellä tavalla. Jumalan voima ei ole sidottu olosuhteisiin, vaan Hän on suvereeni kaikkialla kohtaamaan ihmistä juuri silloin, kun hän kipeimmin tarvitsee avun.

Saan lukuisia palautteita niiltä, jotka tulivat kosketetuksi Herätysohjelman kautta. Kiitos, ylistys ja kunnia yksin Jumalalle.
HUOM!